Loading...

TOPPERS VOOR SENIORENSHOWS

HERBERT VERHAEGHE

Eind 2016 heeft Herbert z’n eerste nummer één te pakken in De Vlaamse Top 10: “Een ongewone reis”, de laatste single en het laatste nummer op “Tijd”, wordt maandenlang gedraaid op veel radiozenders en Ment-TV. Het liedje verschijnt in een luxeverpakking met postkaarten, en een nieuw Kerstnummer. Op 1 maart 2017 worden de fans getrakteerd op een gloednieuwe single van Herbert. “Zonder jou” is de frisse voorbode van z’n 5de full-CD die midden september zal verschijnen.

Sinds deze week, december 2017, is "Ware Liefde" uit als nieuwe single. Daarvoor ging ik aan de slag met één van mijn lievelingsnummers. "Strani Amori", een nummer van de Italiaanse zangeres Laura Pausini, deed mij iets schrijven over de liefde na de dood.

Samen met Eddy Vroman, die zorgt voor live-muziek, entertainment en zang, zorgen zij voor pure klasse tijdens uw dinner-dance avond. Of wat dacht u van een leuke dansmiddag met optreden van Herbert? Wel...uw gasten zullen een onvergetelijke namiddag beleven! U kunt Herbert en Eddy Vroman boeken bij SHOW EVENTS.

- Herbert Verhaeghe en Eddy Vroman:
Show 2 x 50 min. 1.150€ inclusief geluid en licht (250 per.)

Scroll to Top