av
Loading...

TOPPERS VOOR SENIORENSHOWS

GUY NEVE

Ben je op zoek naar een kwalitatieve invulling voor iedere gelegenheid? Guy Neve brengt Nederlandstalige nummers met een nostalgische en muzikale knipoog naar de 60's & 70's, herkenbaar van de eerste tot de laatste noot.

Guy Neve, een stijlvolle verschijning met een parel van een stem. Zijn repertoire bestaat niet alleen uit romantische lovesongs, maar kan ieder publiek bekoren met de nodige meezingers. Ambiance op de dansvloer mag in Guy zijn optreden niet ontbreken. Met zijn jarenlange ervaring voelt hij perfect aan wat nodig is om zijn gasten te bekoren.

Nummers van Paul Anka tot Roy Orbison brengt deze Gentleman Crooner met een warme klankkleur, als het ware op het lijf geschreven. Bovendien is Guy Neve een rasartiest, uit het goede hout gesneden, op én naast het podium. Hij beschikt over een trouwe fanbase en is een graag geziene gast in het Vlaamse land.

Guy Neve, daar kan je mee uitpakken!

Samen met Eddy Vroman die zorgt voor live muziek, zang entertainment zijn beide artiesten te boeken voor al uw dinner-dance avonden en sfeervolle namiddagshows.

Website: www.guyneve.be
Facebook: Guy Neve

Scroll to Top